Het gezicht achter

Hands of Linda

Aangenaam!

Mijn naam is Linda Meijer, geboren en getogen in Lelystad op 24 maart ‘91. Ik heb 2 prachtige kids, een dochter van 12 november ‘11 en een zoon van 22 maart ‘18 en samen wonen wij met mijn huidige partner in Lelystad.

 

Ik ben altijd al erg creatief geweest en er is altijd tegen mij gezegd dat ik daar wat mee gaan moest doen. Daarom wilde ik een bedrijf op creatief gebied oprichten, wat alle kanten op kan. Zo maak ik unieke dingen, waar er maar 1 van te koop is, maar maak ik ook producten op aanvraag, o.a. de soft & cozy items bijvoorbeeld.

 

Verder teken ik ook graag, ben ik veel bezig met art journaling en ontwerp ik graag dingen. Ik ben erg veelzijdig dus. Zolang ik maar mijn creativiteit kan loslaten en bezig kan zijn met mijn handen. 

 

Mijn droom is om een restaurant of lunchroom/bistro in Parijs te openen. Waarom Parijs? Ik ben elk jaar wel eens in Parijs en ik hou enorm veel van de sfeer, de cultuur, de mensen, de omgevin en alles wat daarbij komt kijken. Dit zijn de redenen waarom ik daar heel graag mijn toekomst zou willen voortzetten. 

Ik heb altijd al in de horeca gewerkt en wil dit ook graag blijven doen, hier ligt mijn passie. (Tevens heb ik mijn Mbo diploma Horeca ondernemer/manager in mijn zak en volg ik hedendaags de studie Hbo Associate Degree Ondernemen.)

 

Nu ik Hands of Linda gestart ben, zit ik wel te bedenken hoe ik dit creatieve bedrijf en de horeca het beste kan combineren. Dat lijkt voor mij namelijk een ideale uitkomst: een bedrijf waarin ik mijn creativiteit nog steeds kan voortzetten en waarin ik tevens mijn passie voor de horeca kan behouden.

 

Dus wie weet.....

 

Verder wens ik u veel plezier op de website en ik hoop dat ik uw wensen kan vervullen. Als u er niet uitkomt, stel dan gerust een vraag via het contactformulier, dan ik help u graag met liefde.

 

Een creatieve groet,

Linda

 

Locatie

Jol 19-39

8243 EV Lelystad

Email: info@handsoflinda.com

Telefoon: 06 82 92 05 58


Impressie